xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 42 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23442 Piwa: 21/1 Location: Warszawa
Posted: 2011-05-19, 15:36
W domu sprawdzę bo tu w pracy coś nie działa - niby FB się otwiera ale nie nie może się podłączyć do serwera gry.
Acha, kolejna super sprawa - za prawdziwe pieniądze można dokupić "CivBucks", pewnie chłopaki, super pomysł - kto zapłaci 1000 dolarów to dostanie czołg jak ja będę z włócznikami po mapie hasał
xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 39 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11211 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2011-05-19, 16:55
Czyli to w zasadzie wszystko opisano co chciałem wiedzieć.Z drugiej strony czego spodziewac sie po Civce na Facebooka ...
Echh stare dobre czasy na dobre juz nie wróca a ja sie czasem czuje w tym swiecie jak w Idiokracji.
_________________ Naród wspaniały, tylko ludzie k***y - J.Piłsudski
Zaglądali do kufrów ,zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum