xfire: LordHavelockVetinari Helped: 2 times Age: 23 Joined: 30 Aug 2010 Posts: 1130 Otrzymał 3 piw(a) Location: Breslau
Posted: 2011-05-29, 16:47
Dodają nowe techy, jednostki civiki, zmieniają poszczególne elementy.
Niektóre zmieniają całkwicie grę.
Z mojej strony bym ci polecił grę na Rise of Mankind, albo Rhye's and Fall of Civilizations, gdyż to są chyba najlepsze w jakie grałem.
_________________ Ceterum censeo
Cartaginem esse delendam.
Tak, to moje początki
Dzięki za pomoc, już sam znalazłem.
Gdyby ktoś szukał:
* Afterworld - pierwsza taktyczna gra oparta na silniku Civilization.
* Broken Star - gracz staje przed wyzwaniem zjednoczenia Rosji.
* Charlemagne - nawracanie pogan na chrześcijaństwo pod władzą Karola Wielkiego.
* Defense - scenariusz w którym mamy za zadanie obronić swoje miata przed przeróżnymi przeciwnikami.
* Fall from Heaven: Age of Ice - kolejna część znanego moda przenoszącego nas w świat fantasy.
* Final Frontier - moduł pozwalający na kolonizację wszechświata.
* Gods of Old - sumeryjscy bogowie oraz ich kapłani o mocy sprowadzania zaraz i deszczów meteorytów.
* Next War - wydłużenie gry o przyszłość (nowe technologie, jednostki, budynki).
* Rhye's and Fall of Civilization - odtwórz historię świata, lub napisz ją na nowo.
* Road to War - 3 scenariusze pozwalające nam na nowo rozegrać II wojnę światową.
xfire: jkukic
Age: 40 Joined: 01 Oct 2008 Posts: 359 Otrzymał 1 piw(a) Location: Belgrade
Posted: 2011-06-14, 13:11
PanWozny wrote:
Tak, to moje początki
Dzięki za pomoc, już sam znalazłem.
Gdyby ktoś szukał:
* Afterworld - pierwsza taktyczna gra oparta na silniku Civilization.
* Broken Star - gracz staje przed wyzwaniem zjednoczenia Rosji.
* Charlemagne - nawracanie pogan na chrześcijaństwo pod władzą Karola Wielkiego.
* Defense - scenariusz w którym mamy za zadanie obronić swoje miata przed przeróżnymi przeciwnikami.
* Fall from Heaven: Age of Ice - kolejna część znanego moda przenoszącego nas w świat fantasy.
* Final Frontier - moduł pozwalający na kolonizację wszechświata.
* Gods of Old - sumeryjscy bogowie oraz ich kapłani o mocy sprowadzania zaraz i deszczów meteorytów.
* Next War - wydłużenie gry o przyszłość (nowe technologie, jednostki, budynki).
* Rhye's and Fall of Civilization - odtwórz historię świata, lub napisz ją na nowo.
* Road to War - 3 scenariusze pozwalające nam na nowo rozegrać II wojnę światową.
Dawne gralem wiekszosc tych scenariuszow. Jak bedzies chcial sprobowac jak to wyglada zagrac w multi civ4, zainstaluj komunikator Xfire. Ja jestem jkukic na Xfire. Przez Xfire latwo bedzies znalazl chetnych do gry
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum