Chcia³bym jeszcze raz daæ szansê tej formule .
Wstêpnie skubi nie¶mia³o zg³osi³ akces, zatem czekam na dalszych ochotników chêtnych do przetarcia szlaku na jakiej¶ mi³ej pandze .
Age: 43 Joined: 06 Jan 2006 Posts: 320 Piwa: 3/2 Location: Warszawa
Posted: 2011-09-19, 11:44
Ano gramy na zmodyfikowanej mapce z MA£YMI kontynentami.
Ustwi³em mapê HUGE na 52x84 HEXY
dziêki temu mo¿emy graæ na 12 kompów i kilku graczy (ma³a ekipa bo 3-4 HUMANÓW tylko.
Jakby kto¶ pyta³ to tak gramy z kompami aby nie by³o nudno... ciê¿ko robiæ interakcje z 3 graczami w FFA a tak mo¿na napuszczaæ atakowac robiæ wy¶cig w cudakach ...
mapkê wys³a³em do zainteresowanych i tak se gramy na NIE¦MIERTELNYM i na RAGING BARBARIANSACH i CSami
Wiêc jakby kto¶ tak chcia³ sobie z nami pograæ to jeste¶my otwarci.
Gramy prawie codziennie od 20 do 01 z nagrywaniem i kontynuacj± rozegranych partii
PS: podczas wojny ¿elazn± zasad± jest ¿e rusza siê ten pierwszy kto atakuje.
PS: nie u¿ywamy timera poniewa¿ kazdy gracz raczej robi sowje turki w jaknajkrótszym czasie, a jak kto¶ musi co¶ sobie d³u¿ej poplanow±c to informuje innych i wtedy papierosek
Last edited by MacDante on 2011-09-19, 11:50; edited 2 times in total
Prawie codziennie! Piêæ godzin!!!
O kurna, grubo .
Wczoraj przygodnie zagra³em ffa na o¶miu ludzików i muszê powiedzieæ, ¿e mocno mi haczy³o, wojny ¿adnej nie prowadzi³em, ale nie wyobra¿am sobie symultany przy takich ciêciach. W sumie gra zawis³a po godzinie mozolnego klikania, wiêc nadal nie jestem przekonany do tego trybu.
Mo¿e bym i z Wami spróbowa³, nawet siê kiedy¶ deklarowa³em, ale na powa¿nie nie wiem czy dam radê tak "gniæ" przez przed kompem 5 godzin kilka dni z rzêdu.
Jakby nie by³o szacun, macie koñskie zdrowie i niema³e zaciêcie .
Age: 43 Joined: 06 Jan 2006 Posts: 320 Piwa: 3/2 Location: Warszawa
Posted: 2011-09-19, 16:06
NO bez przesady, czasami zaczynamy o godzinie 22 a czasami koñczymy o 3 a do tego czasami kogo¶ nei ma to gramy kolejnê FFA z innymi ustawieniami:)
PS: Je¿eli kto¶ musi ju¿ koñczyæ to zapisujemy i nie robimy mu problemów a jak mamy jeszcze czas na granie to kontynujemy wcze¶niej zapisan±grê w wybranym sk³adzie
I nie mamy problemu z zaciêciami nawet na 3 graczy i 10 kompów
Last edited by MacDante on 2011-09-19, 16:07; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum