Posted: 2014-09-28, 18:03 Problem z wygraniem gry.
Witam
Mam problem z wygraniem gry.
Gram z kompem. Kilku przeciwników na łatwym(trzeci czy czwarty stoień trudności) poziomie.
Pokonałem wszystkich, każde miasto przejęte zero jednostek wroga. Brak wojny z pań-mia.
Gra trwa nadal. Odkryłem całą technologię. Ostatnia mi się cały czas zapętla. Byc może odznaczyłem w początkowych ustawieniach. Da się to teraz zmienic? W plikach gry czy cos?
Chciałem podbić kosmos ale z tym mam duży problem. Nie wiem co robić.
Z części mam tylko jak by Fabruke SK(czy jakoś takoś) z tego co wyczytałem części trzeba wysłać do stolicy. Ale skąd je mieć? Jak produkować? Gdzie?
Mam złoża (aluminium, uran i te starsze)kasa jest. Generalnie na mapie tylko się czasem barbarzyńcy pojawią.Tak mam pełną swobodę.
Proszę o łotoligcznie wytłumaczenie.
To moja pierwsza gra w CV i dużo nie ograniam.
Mogę przesłac say czy screny.
Steam paputpl
Polska wersja gry, PODSTAWKA bez dodatków.
xfire: Cholernik Helped: 14 times Age: 35 Joined: 11 Oct 2010 Posts: 2534 Piwa: 56/30
Posted: 2014-09-29, 10:31
Jednocześnie jest tylko jedno możliwe zwycięstwo.
Skoro podbiłeś wszystkich, nie nie możesz w tej rozgrywce wybudować statku, wygrać przez ONZ itp.
Jak chcesz wygrać poprzez statek kosmiczny musisz rozpocząć nową grę
Helped: 2 times Age: 46 Joined: 01 Sep 2010 Posts: 4735 Piwa: 48/44 Location: Warszawa
Posted: 2014-09-29, 11:54
Cholernik wrote:
Jednocześnie jest tylko jedno możliwe zwycięstwo.
Skoro podbiłeś wszystkich, nie nie możesz w tej rozgrywce wybudować statku, wygrać przez ONZ itp.
Jak chcesz wygrać poprzez statek kosmiczny musisz rozpocząć nową grę
Albo wczytać sejva z przed podboju i zostawić warzywko
_________________ Veni Vidi Vici
Forek nie narzeka Forek opisuje rzeczywistość
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum