xfire: bombel79 Helped: 12 times Age: 39 Joined: 12 Apr 2006 Posts: 10514 Piwa: 64/4 Location: Raj na ziemi
Posted: 2015-08-22, 15:06 Drobne info od Petera w sprawie zlotu 29 sierpnia 2015 r.
Ostatnio rozmwaiwalem z Peterem i prosil abym napisal a forum, ze chetnie by sie z wami spotkal... np w sobote za tydzien (29 sierpnia). Zastanawial sie czy bedziecie mieli ochote na spotkanie standardowo w grubej Kasce, start pewnie kolo 17.
Peter mial nadzieje ze bedzie mozna pogadac o startujacym dyplo.
Ja oczywiscie niczego nie organizuje, bo nie chce zeby mi turka przepadla. Jak ktos chce sie spotkac to dajce Staremu Misiowi znac w tym watku.
_________________ "W ¶wiecie wariatów, to normalny jest ¶wirem."
xfire: marchwik Helped: 9 times Age: 39 Joined: 10 Apr 2006 Posts: 11211 Piwa: 61/68 Location: Góra Kalwaria
Posted: 2015-08-24, 12:29
Ja moge byæ na zlocie ale w weekendach wrze¶niowych ,ten mi nie pasuje , poza tym nie gram w Dyplo ale mozna powspominaæ dobre czasy Chêtnie siê spotkam .
_________________ Naród wspania³y, tylko ludzie k***y - J.Pi³sudski
Zagl±dali do kufrów ,zagl±dali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam mia³em socjalizm
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum