Age: 35 Joined: 05 Jun 2006 Posts: 6095 Piwa: 134/18 Location: UE, Polska, Kraków
Posted: 2016-02-27, 14:22
Niesamowite. Kwestionujesz zagranie innego gracza, które jest literalnie zgodne z regulaminem. I teraz jeszcze stosujesz szantaż "że odchodzę z gry", bo taki a taki zapis w regulaminie Tobie nie pasuje.
Rób jak chcesz. Z definicji nie ulegam szantażom.
p.s. Dokładnie tak uważam, że przekazywanie tak cennych miast za darmo to jest to walenie w człona. Ale sam wywołałeś wilka z lasu, bo do póki nie zakwestionowałeś zagrania Niemca (bloku na Amsterdam zgodnego z regulaminem) to nic o tym Mauzoleum nie pisałem.
W/e ja już napisałem szukaj kogoś innego do tej gry.
Nie stosuję szantażu, ja już napisałem. Amsterdam w przeciągu 2-3 tur i tak by przeszedł do mnie na drodze kulturowej ale nie podoba mi się to co tutaj robisz.
No tak wywołałem wilka
Nie, to zagranie nie było zgodne z regulaminem.
6.10 Admin może zablokować dany handel/przekazanie miast jeżeli dostrzeże w nim znamiona "pompowania" któregoś z graczy.
Tylko reszta miała to w pompie to i ja nie miałem zamiaru się kłócić o pierdoły aby ta gra miała jeszcze jakiekolwiek szanse.
Nie tu chodzi o znajomość faktów Rihitera gdy zabiera głos i jego podejście do sprawy.
Ja się w końcu poddałem gdy absurd goni absurd i ostatnia osoba której powinno zależeć na grze wmawia mi, że walę w człona gdy chcę skonsultować nietrafiony punkt z autorskiego regulaminu.
Ale to mój błąd bo myślałem, że gramy dla gry aby kolejny projekt był już trafiony.
Age: 35 Joined: 05 Jun 2006 Posts: 6095 Piwa: 134/18 Location: UE, Polska, Kraków
Posted: 2016-02-28, 11:13
To że nie rozumiesz idei tego punktu lub się z nią nie zgadzasz nie znaczy że jest nie trafiony.
Ważne jest że był powszechnie znany od samego początku i wcześniej nikt łącznie z Tobą go nie kwestionował. Gracze korzystali z możliwości wymian terytoriów, handlowali. Nie było cwwc więc nikt bloków nie uruchamiał.
Age: 33 Joined: 12 Jan 2016 Posts: 267 Otrzymał 2 piw(a)
Posted: 2016-03-10, 14:14
Napisze tylko tyle na koniec. Dla swiatowaj informacji.
Z tego co wiem Niemcy z Wlk. Brytania zaatakowaly Cesarstwo Francuskie w ostatnim czasie i przegraly starcie.
Teraz Berlin vetuje Amsterdam i nie chce negocjowac, co to ma znaczyc ?
Czy naprawde nowy wladca Narodu Niemieckiego uwaza ze ma pozycje do tego veta ?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum