xfire: rudi22222 Helped: 6 times Age: 99 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 7836 Piwa: 224/73 Location: z Gotham City
Posted: 2016-12-07, 19:02
Oficjalnie ogłaszam zakończenie przyjmowania wyników w GOTM2.
Osiągnęliśmy pełny sukces który przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. W związku z tym trochę więcej czasu niż zaplanowałem zajmie mi przeanalizowanie wyników. Jeśli się odpowiednio zmotywuję to są szanse na przedstawienie wyników pojutrze a może nawet i jutro ale to będzie kierat którym do tej pory nikt chyba nie zakręcił. Ja dam radę. Zagryzę zęby siekacze i trzonowe ale radę muszę dać.
Mam już wytyczony jasny i klarowny plan działania.
Po pierwsze muszę się zmotywować więc kończę bo sklep osiedlowy mi zamkną a dalej podejmę następne procedury działania.
_________________ Sytuacja jest świetna ale nie beznadziejna (S. Michalkiewicz)
xfire: rudi22222 Helped: 6 times Age: 99 Joined: 23 Mar 2007 Posts: 7836 Piwa: 224/73 Location: z Gotham City
Posted: 2016-12-12, 02:35
Przepraszam za opóźnione wyniki GOTMa ale sprawy wyższej konieczności nie pozwalały mi dokładnie przejrzeć zapisów.
Wielkiej frekwencji nie ma i dalsza zabawa pozostaje pod znakiem zapytania. Jeśli jest naprawdę wola kontynuowania piszcie ale od kilku tygodni nie widziałem nawet wpisów w dziale Civ6 więc to wiele znaczy.
Zdecydowanie wygrał Wolfenlane przy rewelacyjnym wyniku 44 tury. Nie podejmę się opisania jak on to zrobił bo pomimo usilnego wpatrywania się do tej pory nie wiem.
Proszę o pochwalenie się tym wynikiem
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum