Wspólna gra |
Author |
Message |
PapuT
|
Posted: 2018-09-06, 18:52 Wspólna gra
|
|
|
Witam!
Szukam kogoś do wspólnej gry; ) Civilization V (complete edition)
Obecnie mam przegrane ok 300-400h na single. Czas na sieć ;]
Chciałbym zagać z kim w sojuszu przeciwko sztucznej inteligencji, ewentualnie 2vs2
Moje doświadczenie jest niewielkie ale coś tam wiem(grałem chyba na 4 czy 5 poziomie trudności)
Czas gry wieczór/noc, mic on, podejście na luzie, z humorem i bez spiny.
Gra nie musi się skończyć od razu, można zrobić save i wrócić na następny dzień
Steam Paput lub paputpl |
|
|
|
 |
Forever
Helped: 2 times Age: 48 Joined: 01 Sep 2010 Posts: 4754 Piwa: 51/49 Location: Warszawa
|
Posted: 2018-09-12, 10:57 Re: Wspólna gra
|
|
|
PapuT wrote: | Witam!
Szukam kogoś do wspólnej gry; ) Civilization V (complete edition)
Obecnie mam przegrane ok 300-400h na single. Czas na sieć ;]
Chciałbym zagać z kim w sojuszu przeciwko sztucznej inteligencji, ewentualnie 2vs2
Moje doświadczenie jest niewielkie ale coś tam wiem(grałem chyba na 4 czy 5 poziomie trudności)
Czas gry wieczór/noc, mic on, podejście na luzie, z humorem i bez spiny.
Gra nie musi się skończyć od razu, można zrobić save i wrócić na następny dzień
Steam Paput lub paputpl |
Słaba szansa że ktoś od nas ci pomoże tu ludzie albo zatrzymali się na c4 albo grają w c6
Po drugie jak grasz na singlu graj na poziomie max-1 inne są zbyt łatwe
Po trzecie popatrz na gry w necie trochę ludzi jeszcze gra w c5 więc coś tam możesz znaleźć
A jeśli chodzi o szkolenie poszukaj na Yutube filmików i podglądaj co robią i graj singla na max-1 używając tych rad
Jak będziesz miał jakieś pytania mogę coś doradzić (o ile pamięć nie zawiedzie) |
_________________ Veni Vidi Vici
Forek nie narzeka Forek opisuje rzeczywistość
 |
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|
Czas generowania strony : 0.25 s.
|