Co z tą Polską wzglednie z nacją Zachodnio-słowiańską |
Author |
Message |
Monteclarus
Age: 40 Joined: 04 Jun 2010 Posts: 6 Location: POGÓRZE KACZAWSKIE
|
Posted: 2010-06-04, 11:13 Co z tą Polską wzglednie z nacją Zachodnio-słowiańską
|
|
|
Czytałem dyskusje na forum 2k, ale jest ona tak chaotyczna ze w koncu nie wiem na czym stoimy.
Czy da się stworzyć Polską nacje czy wydawca jest za tym?
Jesli nie czy sa jacyś prominentni orędownicy utworzenia nacji zachodniosłowiańskiej z liderami do wyboru spośród królów Serbii Chorwacji, Polski Czech itp? |
_________________ Polska nacja w Civ V to nasz cel |
|
|
|
 |
bombel79
xfire: bombel79
Helped: 12 times Age: 41 Joined: 12 Apr 2006 Posts: 10541 Piwa: 74/4 Location: Raj na ziemi
|
Posted: 2010-06-04, 11:15
|
|
|
troche tam pisalem, ale generalnie to z takiego pisania nic nie wynika... niestety... wg mnie mamy szanse na wlaczenie Polski do jakiegos z dodatkow... ale to chyba tyle na ile nas stac... poza tym napewno powstanie Polski mod w korym bedzie mozna zagrac Polskim Wladca (a moze bedzie kilku wladcow)... |
_________________ "internet to coraz częściej opowieść idioty, pełna wściekłości i wrzasku." |
|
|
|
 |
LDeska

xfire: ldeska
Helped: 34 times Age: 44 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23468 Piwa: 24/1 Location: Warszawa
|
Posted: 2010-06-04, 20:37
|
|
|
Moda na pewno zrobią nasi fanatycy modowania bo o ile pamiętam pisali że Civ5 będzie jeszcze bardziej możliwa do modowania niż Civ4, więc możliwość będzie a chęć też na pewno się znajdzie.
Mi się zdaje że jednak mamy szansę się znaleźć w Civ5, tylko oczywiście w dodatku (i nie wiadomo czy w pierwszym). |
_________________ www.leszekbiega.pl - blog biegowy |
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|
Czas generowania strony : 0.37 s.
|