Co było złego w tym (bo wiedzieć o zastępstwie nie musiałem) że skierowałem osobę do prawie takich samych rozgrywek gdzie nie musi czekać do grudnia? No słucham? Gdzieś krytykowałem organizację i pracę włożoną w tą ligę że się tak tego uczepiliście? Tylko co najwyżej skrytykowałem brak aktywności graczy, może do grudnia się wyrobią.
Nikt sie nie uczepił, napisałem posta w spokojnym tonie więc proszę nie mnożyć niepotrzebnych znaków zapytania.
Nie ma tu nic do rzeczy Twój obiektywny stan wiedzy.
Faktem jest natomiast to, że Twój post MÓGŁ zadziałać zniechęcająco, co jakby nie patrzeć jest działaniem na niekorzyść tych rozgrywek.
Pieczę nad ligą sprawuje Richards zatem niechże on znajduje rozwiązanie kwestii dołączania nowych graczy, nie trzeba go w tym wyręczać.
Age: 42 Joined: 06 Jan 2006 Posts: 320 Piwa: 3/2 Location: Warszawa
Posted: 2011-06-16, 08:40
Widzę że nei dam rady pociągnąc ligi minął już miesiąc i nic na II szceblu się ni edzieje a i ja nie zabardzo mam czas ostatnio... daltego też poddaję swoje mecze ;/ I powidzenia na polu chwały!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum