xfire: LordHavelockVetinari Helped: 2 times Age: 23 Joined: 30 Aug 2010 Posts: 1130 Otrzymał 3 piw(a) Location: Breslau
Posted: 2011-06-14, 19:59 RoM
Otóż od dłuższego czasu pykam sobie w civkę na modach(na multi i singlu).
Jakiś czas temu(z rok) znalazłem moda Rise of Mankind i grywam w niego czasami czysto 4fun z Kacowskim w teamie vs. komp, albo na singlu bo poprawia AI w stopniu conajmniej znaczącym.
Zmienia on grę całkowicie, ale jak się od niego człowiek przyzwyczai sprawia on mnóstwo frajdy.
I tu pojawia się moje zapytanie: miałby ktoś chęć pograć w niego ze mną na multi(civ mi już działa)?
Jeśli ktoś też się z nim spotkał, to co o nim sądzicie, nadaje się wg was na zwykłe multi?
_________________ Ceterum censeo
Cartaginem esse delendam.
xfire: LordHavelockVetinari Helped: 2 times Age: 23 Joined: 30 Aug 2010 Posts: 1130 Otrzymał 3 piw(a) Location: Breslau
Posted: 2011-06-14, 21:05
Twój post jest akurat sprzed dwóch lat, a poprawek wydano do tego multum.
AI jest teraz zdecydowanie lepsze niż w BtSie, a przynajmniej mi trudniej pograć no i kiedy trzeba pilnować, żeby z twojego państwa nie powstało nowe poprzez bunt też pojawia się nowy element trudności.
Kompy już nie zostają z tyłu, a raczej garną do przodu i trzeba się nastarać, żeby je dogonić.
Może to Deity w połączeniu z wściekłymi barbami tak zadziałało wtedy.
Ale jak już wspomniałem zacząłem grać z ponad rok temu i w porównaniu do tego co było wtedy gra zyskała mocno na balansie.
A jak jest przedobrzone to fajno .
Najwyżej dalej będę na singlu cisnął.
_________________ Ceterum censeo
Cartaginem esse delendam.
Last edited by piteroter on 2011-06-14, 21:05; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum