xfire: scoobydoopl Helped: 7 times Age: 39 Joined: 23 Aug 2009 Posts: 8405 Piwa: 83/72 Location: £ód¼
Posted: 2011-07-21, 07:14
Wnuczus mam parê pê uwag technicznych:
1. Miasto na gorce, ok dobry wybór,
2. Dlaczego pierwszy tech hunting skoro masz corn?
3. Potem masz idziesz animala, ok
4. Potem prosto do Bronze working ok
5. Potem budujesz wybudowa³ês az dwóch warów, bêdaæ exp bylo robiæ pierwszego worka (bo masz bonus do workow) ?
6. Ja bym zrobi³ drugiego worka i ze dwa war,. Nie zwiedza³ za a¿ tak bardzo terenu
skoro s± barby, które ciê leja
Koniec nudów:
1. Fajnie sie og³ada,
2. "oj przegrali¶my" (czego¶ mi brakuje tutaj, nic nie wyci±les?), "taka gra taki random"- zachêcaj±ce Widaæ ze by³o nagrywana na ¿ywca
3. Bylo wzi±æ poziom king + agresiwe AI, z augustem i grekiem by³o by bardzo weso³o na tej mapie.
4. jakiego progamu u¿ywa³e¶ do nagrywania
xfire: siewi
Posted: 2011-07-24, 22:35
Extra Wnuczu¶, nawet uroczo
Tylko ten Le¶nik II to w ¿yciu tylko raz widzia³em - u jaguarów.
I nie wiem czy Portugalia jest taka bardzo dobra a Francja fajna - ja bym wola³ jakiego¶ murzyna
_________________ „Tempora mutantur et nos mutamur in illis.” „Czasy siê zmieniaj± i my musimy zmieniaæ siê wraz z nimi” - Lotar I, król Franków
Dzi¶ rano opublikowa³em dwa nowe filmiki na naszym kanale. S± to filmiki z gry CivWorld. Postara³em siê pokrótce opisaæ jak wygl±da rozgrywka czego siê mo¿na spodziewaæ. Gdy bêdê w bardziej zaawansowanym etapie gry postaram siê wrzuciæ kolejny filmik
xfire: Cholernik Helped: 14 times Age: 35 Joined: 11 Oct 2010 Posts: 2544 Piwa: 57/31
Posted: 2011-07-26, 19:34
Ale g³o¶niej nagrywaj to, bo ja maj±c na maxa g³o¶niki ledwo co s³ysza³em co tam mówisz. Jedynie co w tej wersji s³ychaæ to jaki¶ be³kot pijanego kosmity
Z przyjemno¶ci± o¶wiadcza, ¿e kolejny odcinek let`s pleya jest dostêpny. Odcinek ten siê skupia g³ownie poszukiwaniu miedzi. By³o kilka wpadek moich, oraz cywilizacji. Tym razem odcinek jest 2x d³u¿szy czyli trwa ok 20min. No nic zapraszam do ogl±dania.
[/youtube]
Last edited by Shaka[D14] on 2011-07-28, 22:12; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum