xfire: ldeska Helped: 34 times Age: 43 Joined: 29 Mar 2006 Posts: 23468 Piwa: 24/1 Location: Warszawa
Posted: 2016-11-01, 22:44 GOTM1 Civ6
Zaczynamy zabawę w Grę Miesiąca z Civ6! Pozwoli to nam na początku opanować podstawy w sposób perfekcyjny, zanim się do trybu wielu graczy przysiądziemy
Na pierwszy ogień bierzemy Chińczyka a naszym zadaniem będzie jak najszybsze zbudowanie cudu Stonehenge
Pamiętajcie że chińscy budowlańcy mogą przyspieszać budowę wczesnych cudów a w dodatku mają więcej ładunków!
Acha, czy wspomniałem już że mapa jest najmniejsza i że drugim naszym rywalem na mapie jest Scytia?
Na osłodę niech wam pozostanie to że wyłączyłem barby i wioski plemienne żeby wyrównać szanse jeśli chodzi o losowość ich ataku i premii które dają.
Zasady są takie:
1. Czas na rozegranie gry: do końca listopada 2016 (decyduja data otrzymania przeze mnie emaila). Liczy się ostatni wysłany plik - więc można się poprawiać.
2. Wygrywa osoba która wybuduje Stonehenge w najwcześniejszej turze. W przypadku remisu wygrywa osoba z większą ilością złota w skarbcu.
3. Sposób raportowania gier: należy wysłać mailem na adres Leszek.Deska (at) gmail.com
4. Można rozmawiać o grze (w oddzielnym wątku)
Wszelkie pytania też proszę w tym drugim wątku.
GOTM1.Civ6Save Zapis startowy gry dla Gry Miesiąca #1 2016-11
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum